Startsidan Pro Assistans Trädgård Pro Assistans Städ/ / Hushåll
  STARTSIDAN KVALITET / MILJÖ I FOKUS
     
 

Anläggning

 
 


Vi anlägger allt från mindre anläggningar i form av gräsmattor, altaner, gångar, uppfarter men också kompletta trädgårdar.

För dig som vill ha planterat en häck, anlagt en ny altan eller utrullat en ny gräsmatta är vi ett högkvalitativt alternativ. Vi kompromisar inte med de krav du ställer.

En trädgård ska inte bara vara fin när den är nyanlagd. Den bör också anpassas till den nivå av skötsel som ägaren är beredd att satsa. En trädgård kan vara olika krävande beroende på utformning, materialval, växtval osv.

Vid nyanläggning av trädgård kan det ta sin tid innan växter/träd i trädgården växer till den storlek att de utgör känslan av en etablerad trädgård. Vissa ser detta som en utmaning och väntar mer än gärna 5-10 år. Det är också det mest ekonomiska alternativet. För dig som hellre direkt vill ha känslan av en etablerad trädgård kan vi erbjuda växter och träd i större storlek.

Vid större anläggningsarbeten och vid behov samarbetar vi med trädgårdsarkitekter och entreprenadföretag som har de rätta resurserna för just det uppdrag som behöver utföras hos er.

Gör din intresseanmälan här och vi tar kontakt med dig snarast!

Namn  
Telefon
Postort
   

Så här hittade jag
Pro Assistans:Anmälan ovan är enbart en intresseanmälan och ej bindande i något avseende.

 

 


gräsmatta

 

Copyright 2008-2017 - Pro Assistans Sverige AB. Pro Assistans bedriver verksamhet i följande kommuner: Alingsås, Bollebygd, Borås, Falkenberg, Göteborg, Halmstad,

Helsingborg, Härryda, Hässleholm, Kristianstad, Kungsbacka, Kungälv, Landskrona, Laholm, Lerum, Lund, Malmö, Mölndal, Partille, Svenljunga, Varberg, Ängelholm

och Öckerö. Med reservation för felskrivningar.